Om Oss

Vi gjør om bildene du tar på din egen mobile til profesjonelle bilder
Fotokreditt: Bilde tatt fra vårt kontor på Startup Lab, Oslo

Visjon

Vi forenkler måten bedrifter markedsfører produktene sine online. Autopix gjør at du har et Profesjonelt Fotostudio- rett i din egen lomme. Vi gjør det slik at kunder over hele verden kan være sikre på at de mottar profesjonelt redigerte bilder som viser frem merkevaren deres på en optimal måte.

VÅR REISE

KONSEPT

2008

Det første fokuset vi hadde var å ta 360-graders bilder av forskjellige produkter. Vi var inspirert av ‘The Matrix’, en film kjent for å bringe 360-graders bilder til kinoskjermen. I starten var vi et enmannslag dvs. Erlend. På dette tidspunktet redigerte han alle bildene selv, men det ble fort for mye for kun en person å håndtere.

TEAMARBEID

2010/2017

Etterspørselen etter denne tjenesten eksploderte og Erlend trengte virkelig en solid forretningspartner. Kort tid etter møtte han Rimmon, som delte den samme lidenskapen for innovasjon som han selv. Begge hadde en visjon om å levere profesjonelt redigerte bilder til kunder over hele verden og bli markedsledere innen denne bransjen.

PARTNERSKAP

2018

Det ble viktig for oss å få inn nye krefter som kunne styrke vår kompetanse innen digital drift og kommunikasjon samt å være med på å utvikle vår forretningsstrategi. Derfor ble Adam Finch vår nye daglige leder for Skandinavia. Han ble med i teamet for å bidra til å styrke våre tjenester i det skandinaviske markedet og for at vi skulle kunne nå de langsiktige målene vi hadde satt oss.

Autopix

2019

Etter å ha kommet tilbake til Norge i 2015, merket Erlend et stort behov i markedet for profesjonelle, men samtidig rimelige bilder av bruktbiler som var til salgs. Inn kom Autopix: Ditt eget Fotostudio – rett i lommen Bilder tatt på din egen mobil og returnert til deg som profesjonelt redigerte bilder innen 24 timer og det til en forbausende god pris.

SUKSESS

2020/2022

I dag sysselsetter Autopix 45 personer i tre land. Selskapet har vokst med 30 til 40% hvert år siden oppstarten og etterspørselen etter denne tjenesten øker fortsatt. Vi har vært heldige som under denne tiden har fått samarbeide med mange av de ledende bilforhandlere og det over hele Skandinavia.

VEKST

2021/2023

Ser vi fremover så er vi nå i full drift i Norge, Sverige og Danmark, med planer om ekspansjon til flere andre land før vi når 2023. Samtidig håper vi på å få med stadig flere kunder nå som vi utvider til ytterligere utenlandske markeder.

Se på Explainer

Core Team

Erlend Bakke
CEO
Rimmon Pancito
Corporate President
Adam Finch

COO

Diana Pancito
HR
Davit Melikadze

CTO

Tyler Randell
CMO
Sophie Kochoradze
UX/UI Designer
Eduardo Pancito

Head of Production

Shena Carla Quilang
Corporate Treasurer
Rolando Blanco
Manager
Erlend Bakke
CEO
Rimmon Pancito
Corporate President
Adam Finch

COO

Diana Pancito
HR
Davit Melikadze

CTO

Tyler Randell
CMO
Sophie Kochoradze
UX/UI Designer
Eduardo Pancito

Head of Production

Shena Carla Quilang
Corporate Treasurer
Rolando Blanco
Manager

Hvordan kan vi hjelpe?

Ta kontakt med oss ​​og la oss diskutere hva du trenger.